joi, 23 iunie 2016

Schimbarea usilor de balcon atunci cand renovam

Renovarea unei locuinte implica si schimbarea tuturor usilor, inclusiv a celor de la balcon, in cazul in care acestea exista. In schimb, alegerea tipului de usa potrivit variaza in functie de fiecare situatie in parte, motiv pentru care clientii trebuie sa fie informati corespunzator de catre consilierii companiei specializate cu care aleg sa colaboreze.

Usi de balcon din PVC

Toate usile de balcon, indiferent de materialul din care sunt confectionate, se realizeaza doar la comanda conform unor masuratori stricte si tinand cont de indicatiile oferite de catre clienti. PVC-ul este poate cel mai popular material intalnit in asemenea situatii, intrucat promite cateva avantaje semnificative, iar preturile sunt foarte bune, accesibile pentru toate buzunarele.
In plus, datorita faptului ca pot fi personalizate pana la cele mai mici detalii, usile de balcon din PVC sunt alese nu numai in mediul rezidential, ci si cel comercial. In functie de nevoi, se pot alege usi cu mai multe camere izolatoare. Astfel, pentru mediile mai racoroase, unde temperaturile se mentin scazute pe toata durata anului, cu cat grosimea sticlei este mai mare, cu atat variatiile de temperatura nu vor reprezenta o problema.

Izolare fonica si termica

Datorita unei bune izolari termice se pot face economii semnificative la electricitate indiferent de sezon, insa mai ales iarna, cand afara temperaturile pot fi de -20 de grade, iar in interior +25 de grade. Pe aceasta cale se poate evita si condensul, fenomen ce favorizeaza aparitia mucegaiului ce afecteaza peretii locuintei. De asemenea, confortul este sporit datorita izolarii fonice, iar niciun zgomot venit din exterior nu va fi mai fi auzit.

Materiale de calitate


Materialele folosite sunt de calitate si rezista foarte multi ani, in special daca sunt intretinute in mod corespunzator. Nu trebuie omis nici faptul ca PVC-ul nu este un material pretentios, fiind suficienta stergerea ocazionala cu o carpa moale, iar sticla se poate curata cu un spray special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu