luni, 26 septembrie 2016

O hidroizolatie bune protejeaza locuinta de umiditate

Domeniul constructiilor este in plina dezvoltare in Romania, iar periodic se gasesc solutii de imbunatatire a activitatii, pentru ca la final sa se bucure de cele mai bune conditii, fie ca este vorba de cladiri destinate ariei comerciale, fie celei rezidentiale. In schimb, hidroizolarea unei cladiri reprezinta poate unul dintre etapele cheie din procesul de constructie care poate asigura succesul cladirii. Acest pas are rolul de a tine la distanta infiltratiile de apa, dar si crearea de condens sau umiditate, intrucat apa poate aduce prejudicii importante structurii unei cladiri.

Astfel, serviciul de executie hidroizolatii propus de Pro Constructo ii vizeaza pe cei care locuiesc in municipiul Bucuresti, dar si in localitatile limitrofe, iar firma se remarca prin profesionalismul oferit clientilor. Fiecare etapa este respectata cu strictete, in timp ce calitatea serviciilor nu va lasa niciodata de dorit.

Mai multe tipuri de hidroizolatii

Acestea pot fi cu un singur strat sau cu doua, iar in cazul primei solutii, se acorda o atentie sporita acestui pas, pentru a evita orice problema ce poate aparea pe viitor din cauza infilitratiilor de apa. Insa cei care vor sa aiba un grad sporit de siguranta pot opta pentru izolarea dublustratificata, intrucat procedura este identica, cu exceptia ca materialele folosite se folosesc in cantitati duble si angajatii pregatesc membrane groase de pana la 10 mm pentru obtinerea celor mai bune performante.

Fara probleme

Cei care apeleaza la serviciul de executie hidroizolatii se supun la mai multe riscuri in cazul in care firma care executa serviciul nu aloca suficienta atentie si dedicare etapei. In schimb, la Pro Constructo nu exista astfel de probleme, intrucat angajatii trateaza cu aceeasi responsabilitate fiecare caz in parte. In plus, clientii au posibilitatea de a invata mai multe din acest domeniu, iar cu ajutorul informatiilor vor sti cum sa evite mai multe riscuri si cum sa isi intretina mai bine locuinta.