marți, 19 aprilie 2016

De ce sa aleg regimul hotelier in Constanta?

O alternativa foarte buna la hotelurile si pensiunile de pe malul marii si preturilor ridicate impuse de acestea, o reprezinta cazarea in regim hotelier in Constanta. Fie ca ajungem in vacanta, fie intr-o delegatie de la locul de munca, este nevoie sa gasim un loc confortabil si intim unde sa ne petrecem noptile.

Avantajele cazarii in regim hotelier Constanta

In primul rand, preturile sunt mult mai accesibile, de multe ori chiar cu 50% mai reduse decat in cazul hotelurilor sau pensiunilor ce propun conditii asemanatoare. Si cum majoritatea oamenilor isi aleg locul de cazare in functie de tarif, acesta reprezinta poate cel mai mare avantaj.
De asemenea, aceste apartamente, pot avea 1, 2,3 sau 4 camere, care sunt mult mai spatioase decat cele propuse de alte unitati de cazare. Cu alte cuvinte se obtine o suprafata mult mai mare, mobilata in intregime, iar preturile sunt mai accesibile. In plus, nu se pune problema intimitatii, deoarece tu dispui de cheia apartamentului nu esti deranjat de nimeni, la fel ca in cazul hotelurilor sau pensiunilor. In functie de durata sederii, se asigura un anumit numar de lenjerie si prosoape de schimb, in timp ce la cerere se asigura si serviciile de curatenie.

Un alt criteriu important in alegerea unui anumit loc de cazare o reprezinta locatia, care trebuie sa fie in apropierea punctelor de interes personale. De cele mai multe ori hotelurile situate in centrul marilor orase sunt foarte costisitoare, in timp ce aceste apartamente se pot gasi in toate zonele orasului. In plus, cu toate ca micul dejun nu are cum sa fie inclus, apartamentele in regim hotelier dispun de bucatarie completat mobilata cu toate dotarile necesare, de la frigider, la aragaz, cuptor cu microunde sau cafetiera. In acelasi timp, masa se poate servi oricand la restaurantele si localurile din apropiere.